facebook

Позбавив життя невідомий: в Польщі вдарив важким предметом по голові нашу землячку Надію Яремчук, а потім обікрав. Співчуття рідним оновлено

Наша землячка Надія Яремчук з Ружина, що на Житомирщині, трагічно загинула 18.01.2022 в Польщі 

Землячка йшла на нічну зміну на роботу.
Камери зафіксували як на неї напав невідомий.
Вдарив по голові важким предметом, а потім обікрав.
Просимо небайдужих підтримати родину у такій важкій ситуації та допомогти перевезти тіло з Польщі до України: 4149 4991 4492 1697, Приватбанк (отримувач – Пузир Павло Васильович, син).

Зі святими упокій, Христе, душу померлого слуги Твого, там, де немає ні хвороби, ні плачу, ні журби, ні смутку, а лише життя – безконечне і радісне, щасливе й блаженне – з Тобою у Твоєму Царстві Небеснім. Бо Ти є воскресіння, життя і вічний спокій, Христе Боже наш, і Тебе славимо з Предвічним Отцем, і Святим Духом, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

ОНОВЛЕНО:

Її 20-річна донька залишилась круглою сиротою. Батька не стало десяток років тому.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Надія Яремчук поїхала на заробітки до такої вже ближньої та розрекламованої Польщі. Влаштувалась там у невеличкому містечку та нещодавно забрала туди доньку Ольгу. Дівчина закінчила медичний коледж у Погребищі, працювала у Козятинському районі за фахом.

Переїхала до мами у Польщу. Пішла працювати різноробочою…

– Ввечері 18 січня вбили маму. Просто вулицею вона йшла на роботу – нічну зміну. Камери зафіксували, як її вдарили важким предметом по голові, а потім обікрали. На вулиці був дощ. Тіло пролежало до самого ранку на дорозі. Вранці її побачили перехожі. Вони ж і викликали “швидку” та поліцію… Потім вже зателефонували мені, щоб прийшла на впізнання тіла.

Це жах, важко передати словами, що відчуваю… Я втратила найдорожче. Залишилась сама. Тепер, щоб доправити тіло на Україну та поховати мою матусю на Батьківщині, потрібно заплатити величезні кошти. Та найгірше – це очікування. Бо тіло віддадуть з моргу лише через декілька днів… Винуватців не затримали, підозри нікому не виставляють. Та місцеві правоохоронці обіцяють у всьому розібратись.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...