facebook

7 помилок коханої жінки, після яких чоловік перестає її поважати

Повага у стосунках – це основа, на якій грунтується гармонія і взаєморозуміння. Немає поваги – можна вважати все втрачено, адже тоді зникне не тільки інтерес один до одного, але і з часом любов.

Всі ми пам’ятаємо про це, але часом, самі того не помічаючи, робимо вчинки, якими настільки глибоко зачіпаємо партнера, що падаємо в його очах. Так, він буде робити вигляд, що все як раніше і, швидше за все, пробачить, але перестане поважати жінку, так як вона переступила заборонену межу і зайшла на занадто особисту територію.

1. Вона порушує його особистий простір
Особистий простір – це важлива складова життя будь-якої людини. Особливо його оберігають чоловіки, не бажаючи перебувати немов під стеженням. Іноді жінка починає проявляти занадто активну участь у долі партнера. Вона перевіряє його телефон, не дає побути на самоті, намагається встановити контакт з його друзями в обхід нього. Цим вона опускає себе в очах партнера, виставляючи вкрай настирливою.

2. Вона збирає невдоволення, поки не вибухне
Жінка приймає у стосунках пасивно-агресивну позицію. Вона може довго збирати невдоволення і не говорити про те, що їй не подобається, але в один момент вибухає, і на партнера обрушується справжній тайфун. Чоловік щиро не розуміє таку поведінку, адже куди простіше поговорити про все відразу, щоб не доводити справу до скандалів та істерик.

3. Вона звинувачує його в тому, що відчуває себе невпевненою
Наприклад, жінка дорікає обранцю, що намагається добре виглядати тільки заради нього одного. Але, на жаль, не виходить, тому що чоловік не помічає її спроб, не обсипає компліментами і не захоплюється, яка вона красива. Дама звинувачує в цьому кавалера, хоча проблема спочатку криється виключно в ній, адже вона не сприймає себе належним чином.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

4. Вона залучає до сімейних проблеми ще когось
Жінка виносить сміття з хати. Наприклад, вона привертає до проблем, що стосуються тільки їх з чоловіком, свою маму або подругу. Можливо, вона просто шукає опору і хоче допомоги з боку, але обранець вкрай негативно до цього ставиться. Він вважає, що стосунки повинні стосуватися тільки їх двох і нікого більше.

5. Вона вимірює його любов тільки вчинками
Жінка постійно говорить про те, що чоловік повинен говорити вчинками, і тому хоче, щоб він доводив свої почуття. Вона вимагає подвигів, букетів квітів без приводу, подарунків, прилюдного вираження любові і т.п. Здається, що вона просто не довіряє партнеру, тому і хоче постійного підтвердження його почуттів.

6. Вона порівнює його з іншими чоловіками
Іноді жінки роблять це для того, щоб підстьобнути партнера і змусити його бути більш активним і успішним. Наприклад, дівчина розповідає про хлопця своєї подруги, який в 30 років вже зайняв посаду генерального директора фірми, або без кінця говорить про чоловіка сестри, який дарує тій оберемки квітів без приводу. Але, чуючи подібні речі, з боку чоловіка виходить зворотний ефект. Порівняння він сприймає як особисту образу і перестає поважати жінку.

7. Вона погано відгукується про його родичів
Іноді з певних причин жінка відчуває неприязнь до рідні свого чоловіка. І, не бажаючи збирати це в собі, вона відпускає колючі зауваження і неприємні речі в їх адресу. Не варто розраховувати в такому випадку на прихильність партнера, адже сім’я для нього має дуже важливе значення. Обраниця просто впаде в його очах, і він перестане поважати її.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...