facebook

Солодкі досягнення: у Польщі почесно нагородили зефірну студію, власницею якої є українка

У Польщі зефірна студія Pan Zefir здобула престижну кондитерську нагороду Orły Cukiernictwa. Відзнаку присуджують найкращим виробникам солодощів у країні.

За визнання Pan Zefir проголосували клієнти зефірної студії. Підприємство розташоване у Кракові на вулиці Юзефінській, 45. Його власницею є Юлія Голіцина.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Studio Pan Zefir Kraków (@pan_zefir_krakow)

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Studio Pan Zefir Kraków (@pan_zefir_krakow)



Детальніше про нагородження зефірної студії, яку відкрила українка в Польщі

Я вдячна своїм клієнтам за довіру. Якщо вкладаєш душу, віриш у свій продукт і в те, що ти робиш, то знайдеться і нагорода,
– коментує досягнення Юлія Голіцина.

Студія отримала нагороду для компаній, що виробляють кондитерську продукцію. Власники відзнаки Orły Cukiernictwa вирізняються професіоналізмом у своїй царині та високою якістю надання послуг. При нагородженні переможців насамперед до уваги беруть рекомендації покупців. Саме клієнти оцінили продукцію Pan Zefir на 5 балів із 5 можливих. Загалом бізнес українки набрав 8.8 пунктів з 10.

Власниця студії каже, що участь у програмі та нагородження стали для неї несподіванкою, адже Pan Zefir відкрився всього 4 місяці тому. Заснування студії припало на складні часи карантину, та й зефір є новим продуктом для польського ринку, зауважує жінка. Проте, ці нюанси не вплинули на успіх справи.

Відвідувачі студії можуть придбати на місці зефір, мармелад, пташине молоко, маршмелоу, замовити букети із зефірних квітів чи подарункові коробки з десертами. Всі вироби приготовані з натуральних складників.

Крім того, українка проводить майстер-класи зі створення солодощів, насамперед з виготовлення зефіру та мармеладу з різними смаками.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...