facebook

Троє дітей залишилися без мами, а тато в тяжкому стані: деталі ДТП на Буковині. Фото

У Чернівецькій області у ДТП загинула мама трьох дітей Марина Лупан. Жінка разом із чоловіком на Chevrolet Cruze поверталися з магазину, коли їхній автомобіль зіткнувся з Audi. Від отриманих травм Марина померла на місці, а її чоловік Роман у тяжкому стані зараз у лікарні.

На Буковині у ДТП загинула мати трьох дітей

Докладніше про це читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

Жінка померла, а її чоловік у тяжкому стані
Трагедія сталася у понеділок, 24 січня, у селі Дубівці Кіцманського району. 36-річна Марина з Романом поверталися з магазину, коли їхній Chevrolet Cruze зіткнувся з Audi.

За попередніми даними обласної поліції, Chevrolet не надав переваги у русі іншому автомобілю. Проте точні причини ДТП встановить слідство.

Аварія сталася у селі Дубівці

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Аварія сталася у селі Дубівці

Для друзів сім’ї загибель Марини стала трагедією. Лише рік тому вона народила третю дитину. Старшому синові Крістіану зараз 11 років, а середньому лише 4 роки.

Батько дітей Роман зараз перебуває в лікарні. У нього зламані праві ребра, а також пошкоджено легеню. Стан чоловіка тяжкий, лікарі кажуть, що найближчими днями покажуть, як піде лікування.

“Діти Марини та Романа зараз перебувають з її сестрою. Хоча вона сама виховує також трьох дітей, один із них інвалід. Їй зараз нелегко”, – каже один із місцевих жителів.

За кермом автомобіля був чоловік Марини, зараз він у лікарні

Без мами залишилися троє дітей
Про Марину в селі говорять як про дуже хорошу і чуйну людину. “Її чоловік зі Львова. Вони якийсь час жили там, потім переїхали в село до нас. Вона більше займалася дітьми та господарством. А Роман на заробітках у місті. Сім’я дуже дружна та роботяща”, – каже чоловік, який їх знає.

Сама Марина дуже яскрава та красива. Але основним сенсом її життя були сім’я та діти. Старший син займається боротьбою, також діти захоплюються футболом.

У загиблої залишилося троє дітей

“Я навіть не уявляю, як вони зараз житимуть без мами. Звичайно, Роман дбатиме про дітей, але втратити таку маму – це горе для них. Вони дуже прив’язані до неї. Вона буквально тряслася над ними, постійно з дітьми. Вони доглянуті у неї, виховані, розумні. Та й із сестрою вони дуже дружні, Марина з дітьми часто бувала в них у гостях. Просто трагедія”, – каже подруга загиблої.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 – порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого (передбачає від 3 до 8 років позбавлення волі).

Також призначено кілька експертиз, зокрема й медичну, які мають встановити остаточні причини ДТП.

Сенсом життя Марини були діти

OBOZREVATEL постійно нагадує читачам про дотримання заходів безпеки за кермом. На жаль, статистика смертельних ДТП в Україні не знижується. З початку минулого року на дорогах нашої країни в аваріях загинуло близько 3 000 людей, ще понад 27 000 дістали травми.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...