facebook

Стало відомо, чим закінчиться “Шерлок”

Британський серіал “Шерлок” за мотивами “Пригод Шерлока Холмса” Артура Конан Дойла вийшов в 2010 році. Серіал розповідає про життя і роботу детектива Шерлока Холмса та його друга, доктора Джона Ватсона. Дія, щоправда, відбувається у нашому часі, так що знамениту трубку замінив нікотиновий пластир, а Ватсон веде блог про розслідуваннях. Ролі Шерлока Холмса і Джона Ватсона виконали Бенедикт Камбербетч (40) і Мартін Фрімен (45), а старшого брата Шерлока, Майкрофта, який працює в уряді, зіграв Марк Гетісс (50). Повідомляє сайт Більше.ком.

8848_5hdd8do73te

Режисер Стівен Моффат сказав, що п’ятого сезону може і не бути. Бенедикт теж натякнув, що четвертий сезон може стати останнім, тому що нас чекає серія, після якої складно буде йти далі (може, хтось з головних героїв помре?). Але проблема може бути не тільки у сюжеті.

Закрити серіал можуть і тому, що Бенедикт Камбербетч і Мартін Фрімен – дуже популярні актори. Кожен з них задіяний в інших великих проектах.

Для фанатів серіалу його закриття стане справжнім ударом, тому ми сподіваємося, що геніальний детектив ще повернеться на екрани.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...