facebook

Солдат вистрілив у неї тричі: лікар повідомив, що встигла сказати поранена в Дніпрі дівчина

22-річна Жанна Шарова, яка постраждала під час стрілянини у Дніпрі, перебуває у тяжкому стані. Солдат строкової служби Артемій Рябчук вистрілив у неї тричі впритул.

Наразі медики борються за її життя. Про це розповів головний лікар лікарні Мечникова Сергій Риженко на брифінгу в четвер.

Він зазначив, що одна з куль влучила Жанні в живіт біля пупка та прошила її наскрізь, внаслідок чого у дівчини зламано хребець та пошкоджено кишківник. Шарова втратила дуже багато крові, у черевній порожнині постраждалої близько 3 літрів крові. Крім того, ще дві кулі влучили в коліно та плече Жанни.

Дівчина перед тим, як знепритомніти, встигла розповісти, що не чекала стрілянини.

“Я не очікувала, я обернулася, почула постріли, впала”, – процитував її Риженко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Лікарі вже провели їй операцію, але її стан все одно залишається критичним. За словами Риженка, заповнити такі кровотечі досить складно. У п’ятницю для неї здаватимуть кров поліцейські.

Тим часом уже розпочався збір коштів для допомоги Жанні Шаровій. Усі небайдужі можуть перерахувати гроші на номер картки: 5167 8032 3237 5241 (Шарова Нелла, мати постраждалої дівчини).

Нагадаємо, у четвер, 27 січня, у місті Дніпро солдат строкової служби розстріляв варту військовослужбовців Національної гвардії. Внаслідок інциденту загинули п’ятеро людей. Також п’ятеро отримали вогнепальні поранення.

Інцидент стався на території Південного машинобудівного заводу “Південмаш” близько 4:00 під час видачі зброї. У місті Дніпро було запроваджено поліцейську операцію “Сирена”. По тривозі було піднято особовий склад підрозділів Національної поліції та Національної гвардії. Мотиви скоєного злочину поки що не відомі.

Озброєного солдата затримали за кілька годин у передмісті Дніпра. Тим, хто стріляв, виявився солдат термінової служби Артемій Рябчук, 2001 року народження. Зловмисник був призваний на службу Одеським обласним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки у жовтні 2021 року.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...