facebook

Танцівниця заробляє інтимом на сайтах для дорослих, щоб допомогти ветеранам: допомогли старі навички фото 18+

28-річна Камі оголюється на сайтах для дорослих з благою метою – вона хоче допомагати військовослужбовцям, які опинилися в біді

Колишня стриптизерка Камі Стрелла записує оргії на OnlyFans, щоб привернути увагу до військових героїв з посттравматичним стресом

Вона, як відомо, продовжує переслідувати свою мрію про роботу в галузі неврології, паралельно створюючи контент для дорослих на OnlyFans, який вона використовує для пожертвувань нужденним ветеранам. Вона заробляє до 50 000 доларів на місяць, щоб допомогти ветеранам війни з посттравматичним стресовим розладом і черепно-мозковими травмами. Про це повідомляє DailyStar.

ФОТО 18+

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

28-річна Камі Стрелла до всього цього вона була стриптизеркою, отримавши ступінь бакалавра в Північній Кароліні, і сьогодні продовжує вивчати черепно-мозкові травми (ЧМТ) і травми спинного мозку (ТСМ).

“Я вже працювала в індустрії розваг для дорослих і створила обліковий запис на початку 2020 року, ще до того, як дізналася про пандемію. Я працювала стриптизеркою і вебкам-дівчиною, тому робота для дорослих в Інтернеті не була для мене новою концепцією. Здається, люди забули, що онлайн-індустрія для дорослих існувала задовго до OnlyFans”, – заявляє вона.

10% щомісячного заробітку вона витрачає на благодійність організаціям, які займаються військовими-ветеранами. Для того, щоб досягти такого успіху на OnlyFans, їй довелося використовувати деякі навички, які вона придбала під час навчання в університеті, щоб краще просувати себе в соціальних мережах.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...