facebook

На Львівщині перекинувся пасажирський автобус, який їхав до Польщі: багато постраждалих. Фото та відео

У неділю вночі, 30 січня, у Львівській області на трасі М-06 Київ – Чоп сталася серйозна аварія. Автобус із пасажирами з’їхав у кювет і перекинувся на бік. У салоні транспортного засобу було 40 людей.

Травми різного ступеня тяжкості внаслідок ДТП отримали 14 людей. Інцидент трапився біля сіл Хватів та Загірці Золочівського району, повідомили у пресслужбі Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій (щоб подивитись фото та відео, доскрольте сторінку до кінця).

Інформацію про надзвичайну подію рятувальники отримали о 02:03. На місце виїхали вісім надзвичайників та дві одиниці спецтехніки, а також дев’ять машин швидкої допомоги.

Відомо, що автобус, який перекинувся, їхав за маршрутом Харків – Слупськ (Польща). Усіх постраждалих під час ДТП госпіталізували до лікарень.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

 

Усі деталі та причини аварії на трасі наразі встановлюють правоохоронці. Водночас у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА уточнили, що за кермом автобуса, який їхав у сторону Львова, був 33-річний водій. Повідомляється, що чоловік не впорався з керуванням транспортним засобом, через що він з’їхав із дороги.

У пресслужбі ГУ НП у Львівській області уточнили, що внаслідок ДТП постраждали 11 чоловіків віком від 24 до 56 років із Львівської, Харківської, Сумської, Полтавської, Чернігівської та Київської областей і три жінки – 23-річна львів’янка, 50-річна полтавчанка та 47-річна жителька Харківської області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Максимальне передбачене покарання – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...