facebook

Сніжана Єгорова заявила, що українських школярів “зомбують”: новий скандал із ведучою

Українська телеведуча Сніжана Єгорова, яка нещодавно прямо підтримала Путіна та його політику, потрапила у новий скандал. Цього разу їй не догодили уроки патріотизму в українських школах.

Своїми висновками щодо цього вона поділилася на своєму YouTube-каналі.

На думку Єгорової, яка зараз, за даними деяких ЗМІ, із двома дітьми проживає в Туреччині, в Україні “дресують дітей”. Патріотичні гасла, про які дітям розповідають у школах – це “пропаганда”, вважає Єгорова.

Вона заявила, що за маленьких українців взялися досить серйозно, позбавляючи “можливості зрозуміти, як це вчитися у школі, писати, займатися з учителем та читати книги”. Єгорову не влаштовує те, що вчителі вимовляють патріотичні гасла “Слава Україні”, “Героям слава”, “Смерть ворогам” та навчають цього дітей.

Дитина переймає ту модель поведінки, яку бачить довкола, зокрема й у школі. І дитину важко відучити любити свою країну, якщо вона навчалася в патріотичній школі, обурилася Сніжана Єгорова.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ви розумієте, кого ви отримуєте, відправляючи своїх дітей до цієї школи. Вам здається, що в принципі добре пустити туди дитину, буде якась соціалізація. Дитина ходить туди і набуває навичок, які вона бачить у колі однокласників, вона так чи інакше трансформується під цю спільноту”, – підбила підсумки телеведуча.

У коментарях під відео зібралося багато однодумців Єгорової, які називають телеведучу “великим розумом”:

Сніжана добрий вечір. Не втомлююся радіти, що є такі люди як ви. Дякуємо за вашу працю.
Сніжана, що є платформа де багато однодумців і розсудливих людей. Дуже дякую за вашу працю і правду.
Так, Країна хвора і вилікувати її зможуть звичайно не всі. Ви, Сніжано, – як крижана вода на всі голови, відкриваєте очі, вимиваєте мізки, очищаєте розум, що заплив. Дякую нескінченно! Велику справу робите.
Сніжок, я не вірю у світле завтра України. І захоплююсь вашою силою духу Тримайтеся і не кидайте велике подвижництво у вигляді освіти.
Так, Сніжаночко, як то кажуть – За державу прикро! (за таку потужну як Україна) уми виявляються нікому не потрібні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...