facebook

На стіні грибок, нічим дихати: хвора на COVID-19 дружина Сасанчина потрапила до лікарні з місячною донькою

Український співак, переможець проєктів “Голос країни 10” і “Голос. Діти” Роман Сасанчин і його дружина Іванна захворіли на коронавірус. Їх місячна дочка Елізабет, яку пара нещодавно охрестила, також злягла з температурою, що злякало її молодих батьків.

Іванна розповіла в Instagram, що напередодні у дівчинки вночі піднялася температура, вона трималася добу, що змусило молоду маму лягти з дитиною в стаціонар в одну з лікарень Тернополя.

Хоч стурбовані батьки, згідно з рекомендаціями педіатра, і підходили до дитини в масках, торкалися тільки митими руками, але малятко все одно підхопило вірус.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Елізабет госпіталізували, проте умови у лікарні, за словами батьків малечі, залишали бажати кращого.

“Я в шоці від того, в якій ми палаті. На стіні грибок, з нами в палаті жінка з дитиною і дядько з дитиною. Дихати нічим”, – поскаржилася Іванна. Також вона додала, що у вбиральні дуже холодно.

У лікарні дівчинці краще поки не стало, температуру збити вдається лише ненадовго, а дружина артиста вже шкодує, що звернулася в стаціонар.

“В Елізи температура 38, я збиваю, через 2 години знову висока, вона так мучиться, у мене серце не витримує. Тут до нас підходять говорити через вікно або телефоном… Краще б ми залишилися вдома”, – вважає Іванна.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...