facebook

Погода 3 лютого змусить українців забути про зиму і сховатися під парасолями: “плюс” за вікном і вода-вода-вода

В Укргідрометцентрі розповіли, якої погоди чекати українцям у четвер, 3 лютого

У четвер, 3 лютого, погода в Україні не відрізнятиметься особливою теплотою. До низької температури повітря приєднаються дощі і мокрий сніг, але подекуди все ж прогнозується плюс за вікном. Опади очікуються практично в кожній області, обійдуть лише деякі частини країни. При цьому весь день буде похмуро, жодного промінчика сонця.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від -3 до +1 градусів, вночі температура триматиметься в межах від -2 до -5 градусів.

У центральних областях температура вдень від -1 до +3 градусів, вночі – від -1 до -4 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від -1 до +1, вночі – від -1 до -5 градусів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У східних регіонах – вдень від +1 до +4, вночі – від -1 до +2. На півдні температура повітря – від +2 до +5 градусів вдень, нічна – від -2 до +1 градусів.

Народний прогноз погоди на 3 лютого в Україні
Цього дня вшановується пам’ять преподобного Максима Сповідника і Максима Грека. У давнину була така приказка: “Якщо місяць заковзав, у хмару білий ріг встромив — буде добре жито і борошно в сито” — молодий місяць у хмарах вказував на хороший урожай. А ось ясне небо передвіщало недорід. Яскраво-червоний захід 3 лютого прогнозував морозний ясний завтрашній день; а ясна погода — ранню весну. Якщо вдень сонце світить яскраво, то влітку на фруктових деревах плоди червиві будуть, а якщо воно за хмари ховається — чисті та великі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...