facebook

“Не чути по Землі Твоїх вже кроків”: 21-річна вагітна дівчина загинула під час співбесіди на заводі

Вагітна 21-річна жінка померла, бувши задушеною власним волоссям під час співбесіди на заводі 

Уміда Назарова була всього на сьомому тижні вагітності, коли її волосся застрягли в верстатах на фабриці під час співбесіди по її майбутньому робочому середовищі.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Вагітна жінка померла, бувши задушеною власним волоссям під час співбесіди на заводі.

21-річна Уміда Назарова здійснювала екскурсію по заводу “Свармет” в Борисові, коли її довге волосся застрягли в обладнанні, що виробляє дріт і електроди.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Її волосся обмотали навколо її шиї, як петля, вона отримала серйозну травму голови, і частина її скальпа була зірвана.

Вона померла через 20 днів після того, як не змогла прийти до тями в Білорусі.

Молода жінка була продавщицею, яка подала заявку на нову роботу, і старші співробітники показували їй фабрику, коли її розпущене волосся раптово заплуталися в машині, і вона опинилася в пастці і вся в крові.

Її мати Ольга сказала: “За словами лікаря, у неї було пошкоджено горло. Її волосся обмоталося навколо шиї, і її втягнуло в механізм. Якби їй не здерли скальп, її б тут же задушили власним волоссям”.

Її батько Дмитро також заявив, що правила безпеки були порушені після того, як його дочка не змогла прийти до тями від смертельних травм.

Він сказав: “Вони забрали два життя, вона була на сьомому тижні вагітності. Вони бачили, що у неї довге волосся, так чому вони не дали їй що-небудь, щоб їх прикрити?”

А Білоруський Слідчий комітет, який розслідує інцидент, повідомив: “Співробітник, який показував їй, як працює обладнання, зупинився, щоб зробити запис в журналі. Коли вона повернула голову, то побачила, що жінка вже лежить на підлозі без свідомості, її волосся заплуталися в машині”.

Похорон жінки сплатила причетна компанія, а неназваний керівник заводу засуджений судом за “невиконання посадових обов’язків у зв’язку з недобросовісним і недбалим ставленням, що спричинило смерть людини”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...