facebook

Мешканець Луцька писав дружині про кохання і потрапив до Книги рекордів України

Слово “любов” зустрічалось у листах закоханих 781 раз.

Житель Луцька Євген Філіпчук потрапив до Книги рекордів України завдяки романтичному листуванню з дружиною, яке вони вели понад 60 років тому. Три роки тому його кохана Ольга померла і чоловік взявся перечитувати їхні листи, які вони писали один одному у юнацтві, інформує “Суспільне Волинь”.

Пара листувалась три роки, і тільки за другий рік слово “любов” зустрічалось на їхніх сторінках 781 раз – це і встановило український рекорд.

“Я нарахував понад 160 листів. “Ну й що, – скаже хтось, – може, деякі й більше написали”. Може. Але я маю листи по 20 сторінок, у які я не вкладався і продовжував закінчувати один лист на наступних 20 сторінках. А у Олі найбільш рекордним був 2-й рік листування. Один лист вона писала мені вісім днів поспіль. Вийшло 42 сторінки рукописного тексту шкільного зошита”, – розповідає чоловік.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Євгену Філіпчуку – 82-роки, він кандидат технічних наук та колишній декан Луцького національного технічного університету. Сьогодні ж чоловік хоче використати романтичні листування у поки що незакінченому автобіографічному романі “Нехай розкажуть листи”.
“Слово “любов” – вічне, і моя книга буде написана про це. Ви не повірите – моя дружина Оля пішла з життя три роки тому, але ми знову з нею зустрілися. Тут, за письмовим столом. Я тримаю в руках листи, написані її рукою. Я бачу, як розпливалися літери, і я цілую на пожовклих сторінках сліди її сліз. Сьогодні роман “Нехай розкажуть листи” ми пишемо вдвох”, – додав чоловік.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...