facebook

В Італії продовжили обов’язкове носіння масок на вулиці та закриття дискотек

Уряд Італії продовжив чинність норм про обов’язкове використання масок на вулиці та закриття нічних клубів на десять днів.
Як передає Укрінформ, про це повідомляє Euractiv.

Голова уряду Італії Маріо Драгі має намір зберегти деякі обмеження задля стримування пандемії COVID-19. Окрім того, завтра відбудеться нове засідання Кабінету міністрів, на якому обговорять ці заходи, а також можливі нові обмеження для шкіл.

З нагоди першого засідання уряду після переобрання на другий термін президента Серджіо Маттарелли прем’єр Драгі зазначив, що “пріоритети, висловлені президентом, такі як боротьба з пандемією та відновлення економічного та соціального життя країни, співпадають з програмою уряду”.

В Італії кількість випадків коронавірусу дещо зменшилася у порівнянні з груднем, хоча, нещодавно, в країні було зареєстровано велику кількість спричинених пандемією смертей.

31 січня міністерство охорони здоров’я Італії повідомило про 57 715 нових випадків коронавірусу та 349 смертей упродовж доби.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо: у світі, станом на ранок 1 лютого, кількість хворих на COVID-19 становить 377 988 912. При цьому зафіксована 5 692 061 смерть, одужали 299 116 809 осіб.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...