facebook

“Втік з дому та залишився без ніг”: 16-річному підлітку довелося ампутувати обидві ноги через обмороження

В Одесі, 16-річному підлітку, який пішов із дому та отримав обмороження, ампутували обидві ноги.

Про це повідомила у фейсбук волонтер Катерина Ножевнікова.

Волонтер повідомила, що їхній новий підопічний, 16-річний підліток пішов з дому із за проблем в сім’ї. Коли хлопець обморозив ноги, та де перебував невідомо, оскільки на контакт він особливо не іде.

“Нашому новому підопічному лише 16 років. Не писатиму навіть ім’я, бо все це може зачепити дитину та сім’ю. Кілька днів тому хлопчик потрапив у відділення реанімації з обмороженням обох ніг. Як це сталося, досі сказати складно (на контакт особливо дитина поки не йде)“, – зазначає волонтер.

Катерина розповідає, що начебто хлопець пішов з дому, ще коли були морози. Де знаходився, і як жив весь цей час з відмороженими ногами, теж не відомо. У підлітка є мама, однак у неї психічне захворювання.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“1 лютого хлопцю ампутували одну ногу, сьогодні другу”.

Волонтер оголосила про сбір коштів, для купівлі медикаментів, та перев’язочного матеріалу для хлопця. За невеликий період часу вдалось зібрати 50000 тисяч гривень, тому зараз збір коштів закрито.

“Збір закрито. 50 тисяч зібрано. Залишаючи все для хлопчика. Буду купувати найнеобхідніше. Коли мені знадобиться протезування, я зроблю пост знову. Але попереду ще довгий шлях до цього“, – зазначила Ножевнікова.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...