facebook

Авто вилетіло з дороги і врізалося в дерево: є загиблий, серед постраждалих – немовля. Фото

У Миколаївській області 6 лютого сталася ДТП, внаслідок якої одна людина загинула і троє, зокрема двоє дітей (одному з них не було й року), постраждали. Автомобіль Hyndai Getz вилетів з дороги та врізався у дерево.

Аварія сталася близько 9:17 на трасі Т-1510 біля Нової Одеси, що неподалік Миколаєва. Про це повідомляється на Facebook-сторінці ГУ ДСНС регіону (щоб подивитися фото, доскрольте сторінку до кінця).

За кермом легковика перебувала 23-річна дівчина. Вона не впоралася з керуванням, з’їхала з дороги та врізалася в дерево.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Від травм у лікарні помер 34-річний пасажир автомобіля. Стан постраждалих дівчини та дітей (один із них новонароджений, другому – 4 роки) оцінюють лікарі.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки руху, які спричинили смерть) Кримінального кодексу України. Винуватцю загрожує до восьми років ув’язнення.

За офіційними даними патрульної поліції, за перші 11 місяців 2021 року в Україні сталося майже 171 тисяч аварій, в яких загинуло понад 2,9 тисячі людей і ще більше 27 тисяч отримали травми.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...