facebook

Подруга Руслани Писанки закликала українців помолитися за ведучу

Подруга популярної української телеведучої та актриси Руслани Писанки – поетеса та композитор Олена Палашек – закликала шанувальників артистки помолитися за її здоров’я. 56-річна знаменитість, як і раніше, перебуває в лікарні із серйозною травмою ноги, отриманої після втрати свідомості та падіння на сцені.

Подруга Руслани Писанки закликала українців помолитися за ведучу

На думку Палашек, Писанка заробила перелом не просто так – це “жорстокий” натяк Всесвіту, що артистці потрібно відпочити. Заклик про молитву поетеса опублікувала на особистій сторінці у Facebook.

“Прошу про молитву. Моя подруга, дивовижна наша талановита Руслана Писанка під час вистави знепритомніла й зламалася. Її чекає операція. Помоліться! Вірю в колективну молитву та в колективне добро”, – звернулася до інтернет-користувачів подруга зірки.

Олена Палашек та Руслана Писанка

Вона назвала телеведучу трудоголіком і зазначила, що вірить у якнайшвидше її одужання. Також Палашек пообіцяла зробити спільну “незвичайну” виставу з актрисою, коли та повернеться з лікарні й знову приступить до роботи.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Подруга Писанки закликала українців молитися за артистку

Писанка в коментарях відреагувала на публікацію подруги: “Дякую друзі та подруги за підтримку! Вирулю обов’язково! Будьте здорові! Бережіть себе”.

Поетеса у свою чергу від імені всіх шанувальників зізналася Руслані в коханні.

Коментарі під публікацією Палашек

У коментарях підписники писали слова підтримки травмованій артистці, обіцяючи за неї молитися.

“Господи, допоможи цій прекрасній жінці”, “Скорішого одужання Русланочці! Молимося”, “Не втрачайте оптимізму й віри, що багато ваших шанувальників бажають вам добра і моляться за ваше здоров’я”, – залишали коментатори.

Коментарі під публікацією Палашек

Нагадаємо, Руслана Писанка постраждала на комедійній виставі “Потяг “Одеса-мама”, у якій грає одну з головних ролей. Під час спільного з акторами танцю вона впала, підвернувши ногу, і знепритомніла. Згодом медики озвучили діагноз – перелом ноги зі зміщенням, який не пройде без оперативного втручання. Артистка знаходиться в одній із київських державних лікарень на витяжці. До ноги знаменитості прикріплена спеціальна гиря, що витягує кінцівку. Детальніше про самопочуття актриси – читайте в нашому матеріалі.

У Писанки діагностували перелом ноги зі зміщенням

Коротко про зірку:

Руслана Писанка – 56-річна українська актриса та телеведуча. Справжнє прізвище – Пісанко. У кіно із 1991 року. Одна з перших помітних робіт актриси у фільмі Андрія Бенкендорфа “Кілька любовних історій” (1994). У 2006 році брала участь у проєкті “Танці з зірками”. Наразі є однією з ведучих програми “Твій день” на 1+1.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...