facebook

З великою ймовірністю Ярославський: з’явилися нові дані про ДТП на трасі Чугуїв – Мартове

Бізнесмен Олександр Ярославський, найімовірніше, перебував за кермом автомобіля, який скоїв смертельну ДТП уночі 10 лютого на трасі Чугуїв – Мартове. Компанія DCH, президентом якої є Ярославський, також визнала причетність до аварії.

З великою ймовірністю Ярославський: з'явилися нові дані про смертельну ДТП на трасі Чугуїв – Мартове

Про це OBOZREVATEL повідомили джерела у правоохоронних органах. За словами співрозмовників, за кермом у момент наїзду на пішохода, 50-річного чоловіка, був сам Ярославський. Крім того, джерела повідомили, що бізнесмен часто їздив за кермом сам.

Водночас у компанії зазначили, що за кермом машини з номерними знаками, виявленими на місці інциденту, був водій, який працює в одній із допоміжних служб DCH.

Блогер Назар Приходько з посиланням на джерела повідомив, що на момент аварії водій нібито перебував у місті Дергачі (понад 80 км від Мартового), а сам бізнесмен у цей час “намотував кола” неподалік від місця авартії.

“Водій на момент аварії знаходився не за кермом, а у Дергачах, що знаходяться так само у Харківській області, але до місця аварії, автівкою 1,49 год. А найбільший прикол в тому, що Ярославський весь цей час на іншій автівці “кола намотував” неподалік, чекаючи на водія. Він був там, про що свідчать дані пеленґації”, – написав він на своєму каналі у Telegram.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Щойно стала відома інформація про аварію, Ярославський вилетів за кордон. У пресслужбі DCH повідомили: “Ярославський відповідно до сформованого на початку поточного тижня робочого графіка відлетів до Лондона для зустрічі з сім’єю”.

За даними видання “Українська правда”, чартер із Польщі прилетів до Харкова о 12:50 та о 13:50 вилетів із міста. “На його борту перебувають Ярославський та його тесть Сергій Свентицький”, – повідомили журналісти.

Ярославський вилетів до Лондона

За даними Flightradar, літак приземлився в аеропорту Фарнборо в Лондоні.

Дані Flightradar

Дані Flightradar

Зазначимо, що сам Ярославський заявив, що в той час, коли сталася ДТП, він нібито був удома і спав, і про подію дізнався лише вранці. Бізнесмен відмовився дати своє припущення, чому у ЗМІ з’явилася інформація про нібито причетність до аварії його кортежу.

Як розповів OBOZREVATEL керівник однієї охоронної компанії, поширена практика, коли водій або охоронець бере на себе провину свого роботодавця.

“Це стосується безпосередньо скоєння ДТП. У цьому випадку VIP одразу ж виплачує велику суму, а також бере на себе оплату адвокатів та утримання сім’ї співробітника, який у перспективі може опинитися за ґратами – якщо внаслідок аварії загинула людина”, – розповів він.

За словами керівника компанії, можливість такої “послуги” часто одразу обмовляється ще перед початком роботи.

Зі свого боку, МВС України повідомило, що поліція Харківської області викличе на допит можливого учасника ДТП Олександра Ярославського.

Пресслужба Головного управління Національної поліції України в Харківській області повідомляє, що 9 лютого близько 22:55 в районі 534 км автодороги Київ – Харків – Довжанський невстановлений автомобіль, що рухався з боку міста Чугуєва в напрямку Харкова, скоїв наїзд на пішохода – чоловіка на вигляд близько 50 років. Тіло померлого спрямоване в морг.

Нагадаємо: 2017 року автомобіль відомого львівського бізнесмена Петра Димінського потрапив у аварію в селі Ямельня Львівської області, внаслідок чого загинула 31-річна жінка. Ймовірно, за кермом Mercedes S 65 AMG, який зіткнувся з Opel, був сам Димінський, проте провину взяв на себе 43-річний охоронець бізнесмена.

Пізніше слідство встановило, що Андрій Борщ, заарештований за підозрою в скоєнні ДТП, не був за кермом автомобіля. За версією слідства, охоронці Димінського достеменно знали, що саме він вчинив смертельну ДТП. Однак вони штучно створили докази на його захист.

Через три дні після аварії Димінський виїхав за кордон і з того часу не повертався в Україну. У грудні 2017 року його оголосили у розшук та заочно обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...