facebook

Відомий карпатський гід Сашко Овчаренко бореться з недугою – потрібна допомога

Олександра Овчаренка у Франківську знають добре, а в Карпатах – ще краще. Мало хто з любителів походити горбами не чув про веселого надійного чоловіка на прізвисько Заяць.

Сьогодні Сашко Овчаренко потребує допомоги, бо захворів на онко, пише Репортер. Остаточна вартість операції ще уточнюється, але для сім’ї сума вже непідйомна.
Є люди, біля яких завжди тепло. Сашка – Александр Овчаренко – з таких. Він – душа компанії, світлий і мудрий якоюсь простою життєвою мудрістю, мегапозитивний енерджайзер, який не уявляє свого життя без гір та руху, батько трьох дітей, майстер на всі руки, гірський гід та неперевершений інструктор наших таборів, завжди готовий підхопити дитячі забави, – пише засновниця ініціативи «Дитячі походи GoЙra!» Ірина Гищук. – Дітвора обожнює «дядю Зайця». Але рак – дурак…

Сьогодні Сашко Овчаренко потребує термінової операції. Друзі взялися допомагати й дуже просять долучатись усіх небайдужих.

Номери карток дружини – Ольга Овчаренко

4149 4993 4570 7507, ПриватБанк

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

5375 4141 2982 2135, Монобанк

У Сашка є безліч талантів, але одна з його найкрутіших суперсил полягає в тому, що він дуже любить життя і вміє поширювати цю любов на тих, хто опиняється поряд, – додає Ірина Гищук.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...