facebook

Італія скасувала обов’язкове носіння масок на відкритому повітрі

Італія зняла обмеження, яке вимагало, щоб люди носили маски на відкритому повітрі, при цьому уряд також заявив, що вони прагнуть підвищити ліміти відвідуваності на стадіонах. Про це УНН пише з посиланням на Reuters.

Деталі

Згідно з новими правилами, встановленими міністром охорони здоров’я Роберто Сперанца, з 11 лютого принаймні до 31 березня захисні маски необхідно буде носити лише у місцях масового скупчення людей та у закритих громадських місцях.

Раніше Сперанца та міністр спорту Валентина Веццалі заявили, що уряд прагне неухильно збільшувати ліміти відвідуваності на спортивних стадіонах із 1 березня.

У заяві міністрів йдеться, що з цієї дати вони мають намір підняти рівень відвідуваності до 75% місткості для відкритих стадіонів та 60% для критих стадіонів. В даний час обмеження становлять 50% потужності зовні та 35% усередині.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Міністерство охорони здоров’я повідомило, що у вівторок Італія повідомила про 101 864 випадки COVID-19, проти 41 247 днем раніше, а кількість смертей зросла з 326 до 415.

В Італії зареєстровано 149 512 смертей від COVID-19, що є другим за кількістю жертв у Європі після Великої Британії і восьмим за величиною у світі.

На сьогоднішній день у країні зареєстровано 11,77 мільйона випадків.

Додамо

Рівень нових випадків зараження COVID-19 та госпіталізацій в Італії останніми тижнями поступово знижується, але кількість загиблих залишається незмінно високою: від 300 до 450 осіб щотижня.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...