facebook

Порошенко евакуює з України сім’ю та вивозить готівкову валюту – блогер

Народний депутат, лідер партії “Європейська солідарність” Петро Порошенко терміново вивозить за кордон валюту та евакуює родину. Такою інформацією поділився блогер Юрій Гаврилечко.

“Петро Олексійович терміново вивозить свою сім’ю та готівкову валюту за кордон. Причому не просто так… Мабуть, згадавши “бойове минуле”, для переїзду він мав намір орендувати у Нацбанку дві броньовані вантажівки, в яких перевозять надруковані гроші з Монетного двору”, – написав блогер у Facebook.

За його даними, про спробу Порошенка використати автомобілі Нацбанку стало відомо СБУ, а від них – Офісу Президента. Оренду заблокували, але заступник голови ОП Андрій Смирнов встиг отримати догану за те, що не передбачив такого кроку з боку п’ятого президента.

Як пише блогер, допомогу Порошенку, нібито, надав Рінат Ахметов.

“Наскільки я знаю, в результаті, Порошенко оперативно домовився з Ахметовим, і той виділив йому чотири інкасаторські автобуси банку ПУМБ. Крім того, не виключено, що Петро Олексійович “веде переговори” з вітчизняними фахівцями щодо “регульованого переходу кордонів обхідним шляхом” про надання його кортежу “зеленого коридору” на кордоні”, – підсумував блогер.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як повідомлялося раніше, глава української держави Володимир Зеленський заявив, що у ЗМІ почала поширюватися інформація про повномасштабне вторгнення Росії на нашу територію “найближчими днями”. Але президент просить громадян не панікувати, вся інформація перевіряється.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...