facebook

Найкращі у сексі та стосунках: 6 ідеальних коханців за знаком Зодіаку

Вони мають свої мінуси, але й виражені плюси

На носі День Валентина. Якщо ви досі шукаєте обранця, або цікавитеся властивостями вашої другої половинки, то просимо. Астрологи розповіли, як обрати найкращого коханця за знаком зодіаку та які є у ньому підводні камені.

Тельці
Знак Зодіаку, який просто виносить наявність невдоволеної другої половинки у себе на території. Якщо раптом сталося щось, і настрій до сексу взагалі зник, то Телець проведе будь-який обряд чорної магії, аби його повернути. Теж саме з оргазмом. Тому з Тельцями іноді потрібно зімітувати оргазм чи кудись втекти. Природа наділила їх надзвичайною завзятістю, а ось достатньої кількості винахідливості чи харизми не завезли.

Риби
Риби – чудові коханці: ніжні, дбайливі, чуттєві та невтомні. А ще винахідливі. На жаль. У ліжку з рибою варто очікувати постійно якоїсь «гидоти»: тантричного сексу, коли от-от майже оргазм настав чи жорсткого БДСМу, коли у вас зламана рука, золотий дощ, коли постіль щойно куплена. А якщо відмовишся – риба може це проігнорувати й пірнути у свою ополонку. Бо так треба.

Раки
Чудові коханці – у техніці, розумінні партнера й вірності, але дуже нудотні. Для того, щоб бути чудовими в техніці, розумінні партнера й вірності – він проїсть тобі дірку в голові, випитуючи твої побажання щодо наступного статевого акту. Водночас якщо перехвалити Рака, то він більше буде кохатися зі своєю високою самооцінкою. Також Раки досить ревниві. Це можна обернути й собі на користь – розкажіть про чудового колегу на роботі чи випадкову милу зустріч, як він знову воюватиме за місце найкращого у вашому житті.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Скорпіони
Скорпіони, попри свою зловісну репутацію, вірні та люблячі з тими з найближчими людьми. У сексі вони усе знають, все вміють, усе практикують. Однолюби, але для того/тої єдиної готові на … дуже багато. Намагаючись взяти ініціативу у житті та сексі у свої руки – ви можете налякати Скорпіона.

Близнюки
Мають надзвичайно високий рівень техніки у сексі. Надзвичайно залучені у стосунки та інтим, беруть дуже активну участь. У них високий рівень емпатії, що робить близнюків чудовими психологами. Готовий підлаштуватися під будь-якого партнера. Один мінус, близнюкам усе дуже швидко набридає. Важко спрогнозувати, коли вони візьмуть і в «лес тихонечко уйдут», не залишивши навіть прощальної записки.

Терези
Насамперед Терези щиро люблять секс та чудово знаються на кращих сексуальних практиках. А також мають гарне відчуття гармонії з навколишнім світом. Як тільки у гармонії відчувається дисбаланс – представники цього знаку Зодіаку роблять усе, аби її відновити. Але якщо ти сам хочеш з усім впоратися, Терези не заперечуватимуть і взагалі дають вам максимально свободи вибору. Це знак, із яким комфортно, який уміє дослухатися та у потрібні моменти брати ініціативу у свої руки. А коли треба – давати її вам. Ех, усі б так.

 

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...