facebook

23 причини дзвонити мамі хоча б раз на день

Мама — это твой самый большой поклонник, который без устали будет стараться, чтобы скрасить твой неудачный день. И сколько бы лучших подруг у тебя не было, помни, самой верной всегда будет мама.

x-KKFZ8lr68

І як би тобі не хотілося, мама не буде поруч вічно. Тому залиш всі термінові справи і вирази вдячність жінці, яка подарувала вам життя. Адже ніхто і ніколи вас так сильно не полюбить, як любить тебе Мама.

Є мінімум 23 причини, щоб дзвонити мамі хоча б раз на день

1. Все, що вона тобі говорить і що для тебе робить — тільки з благими намірами. І у неї немає ніяких прихованих мотивів.

2. Вона чи не єдина, хто готовий 30 хвилин безперервно слухати твої розповіді про себе. Вона щиро терпить і навіть заохочує твій нарцисизм, що тобі, без сумніву, подобається.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

3. Вона готова вітати тебе навіть з тим, що ти просто вибралася з ліжка.

Будь-яке твоє дію мама готова вважати досягненням.

HiRes_Legion-Media-_shutterstock_80404267-e1422988993591
4. Вона ніколи не здасться, поки ти не посміхнешся.

Адже вона знає тебе краще, ніж хто-небудь, і вміє підібрати потрібні слова.

5. Завдяки їй ти з’явилася на світ, так що ти назавжди її боржниця. Подзвонити по телефону — найменше, що ти можеш зробити в знак подяки.

6. Вона завжди дає кращі поради. Такі поради вміє давати тільки мама.

7. Завдяки їй ти прекрасна. Все, чим ти красуєшся, ти успадкувала від мами.

8. Вона говорить все як є. Іноді мамі доводиться бути жорсткою у своїх висловлюваннях, але це лише для того, щоб ти стала краще.

9. Вона завжди на твоєму боці. Коли ти захочеш виговоритися щодо несправедливості твого начальства, вона завжди буде на твоєму боці.

10. Ти відчуєш, що вона поруч. Особливо, коли ти далеко один від одного, варто лише почути її голос, як ти відразу відчуєш тепло її обіймів.

11. Вона — твій кращий психолог. Коли подруги втомляться слухати про твої життєві проблеми, а на психотерапевта не вистачить зарплати, просто подзвони мамі. В саму важку хвилину ти завжди зможеш поскаржитися їй.

12. З нею завжди можна потеревенити про своїх друзів. Адже тільки так ти зможеш бути на 100% впевнена, що вони нічого не дізнаються.

13. Вона — найвідданіший друг. Вона була твоєю подругою першої і залишиться нею подругою назавжди.

14. Вона не стане тебе засуджувати. Мама може бути з тобою не згодна, але навряд чи стане засуджувати, адже занадто сильно тебе любить.

15. Вона змусить тебе виконати необхідні завдання на день. Кращий спосіб нарешті зайнятися пранням і зробити необхідні покупки — здзвонитися з мамою.
16. Вона знає тебе краще, ніж хто-небудь. Вона зможе прорахувати твої дії на кілька кроків вперед, адже знає тебе, як свої п’ять пальців.

17. Ти — така ж, як вона. Все-таки у вас одні гени, так і багато поведінкові риси ти також успадкувала від неї.

photo_statya-4

18. Вона безмежно за тобою сумує. Без тебе її будинок спорожнів, і більше всього на світі вона потребує твоєї підтримки, після того як стільки років вона підтримувала тебе.

19. Твій дзвінок зробить її щасливішою. Розмова з тобою стане для неї яскравим променем світла навіть в самий похмурий день. Не здогадуєшся, що робить тебе настільки особливою?

20. Заради тебе вона готова віддати все, що у неї є. Навіть якщо мова йде про твоєї примхи купити нові туфлі.

21. Їй потрібна подруга. Можливо, у мами також не знайдеться подруги, з якою вона могла б обговорити що завгодно.
22. Розмов з мамою ніколи не буде забагато. При будь-яких обставин і що б не сталося, ти завжди захочеш почути думку мами.

23. Просто, щоб сказати, що ти її любиш. Не забувай говорити мамі “Я тебе люблю” — це найголовніше, що їй потрібно від тебе почути.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...