facebook

Вчительку звинуватили у сексі з учнем на випускному: йому її шкода

У Шотландії розслідують можливий секс між вчителькою фізкультури та учнем на випускному вечорі. Колеги Меліси Твіді згадують, що вона була в дуже відвертому вбранні.

Хлопець дав свідчення проти вчительки, однак зазначив – йому її шкода. Про це повідомляє The Sun.

Генеральна педагогічна рада Шотландії розслідує випадок, який нібито мав місце на випускному вечорі у Gleniffer High School у Пейслі, окрузі Ренфрюшир, у 2017 році. Йдеться про секс між вчителькою фізкультури Меліссою Твіді та одним із учнем. Тоді педагогині було 23 роки, а учневі – 18 років.

На слуханнях у раді заступниця директора школи Хізер Прентіс розповіла, що Твіді була напіводягнена того вечора. А ось інші співробітники були присутні на заході “у професійній якості”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я пам’ятаю, що [її одяг] був досить вільним, коротким і з глибоким вирізом, – свідчила Прентіс. – Вона виглядала так, ніби збиралася на вечірку”.

Заступниця директора також згадала, що Твіді танцювала на випускному з “усіма учнями чоловічої статі” і “не хотіла” йти з іншими вчителями, коли формальності були завершені.
Натомість молода вчителька фізкультури пішла з деякими учнями до найближчого нічного клубу SWG3 у Глазго, де вона, як стверджується, випила з ними.

“Можемо ми на хвилинку вдати, що я не вчитель?” – нібито Твіді сказала випускникам.

Пізніше Твіді супроводила групу в готель Premier Inn, який розташований за кілька хвилин ходьби від клубу. А потім вона та 18-річний учень залишилися наодинці у його номері та почали цілуватися.

“Ми спустилися вниз і зайнялися сексом у моїй кімнаті. Вона залишилася на ніч, і ми обоє пішли о 8-й ранку”, – розповів хлопець, який стверджує, що займався сексом з вчителькою.

Він запевнив, що між ними не було жодних стосунків раніше. І того вечора ніхто з них не був ініціатором. Хлопець зазначив – йому “дуже шкода” міс Твіді. І додав, що на той момент офіційно вже не був учнем, оскільки вже отримав атестат про закінчення школи.

Шотландська поліція встановила, що жодної злочинної діяльності не було. Проте Меліссі Твіді загрожує вилучення із шотландського реєстру вчителів. Сама вона зараз не викладає – працює інструктором з йоги в Дубаї, Об’єднані Арабські Емірати.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...