facebook

Схоже, що Kalush поїде не лише в Калуш: Команда Аліни Паш підробила довідку ДПСУ про поїздку співачки в окупований Крим

Державна прикордонна служба не видавала співачці Аліні Паш довідку про законний перетин державний кордон України через КПВВ Чаплинка у 2015 році.

Про це повідомивречник ДПСУ Андрій Демченко у коментарі виданню “Українська правда”.

За його словами, Держприкордонслужба проаналізувала інформацію, що була поширена Суспільним мовником України про документ начебто наданий відомством фізичній особі для представлення в рамках відбору на Євробачення.

“Повідомляємо, нам не відомо, що за документ опублікований мовником, адже підрозділами Держприкордонслужби такий не створювався, та під таким номером нікому не надавався. Відомство також отримало офіційне звернення від Національної суспільної телерадіокомпанії України щодо підтвердження створення такого документу. В найближчий час мовник отримає нашу відповідь”, – зазначив речник.

Він також додав, що наразі підрозділ ДПСУ опрацьовує відповідь на звернення самої Аліни Паш щодо її перетину кордону, яке надійшло і зареєстроване у відомстві.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сама виконавиця в Instagram пояснила, що вищевказану довідку доручила отримати своїй команді. Також Паш підтвердила, що подала повторний запит прикордонникам. Вона наполягає, що не порушувала закон та має намір довести свою правоту.

Нагадаємо, 12 лютого, пройшов нацвідбір на «Євробачення-2022». За результатами голосування членів журі й глядачів у ньому перемогла Аліна Паш, яка отримала 15 балів. Співачку запідозрили у поїздці до Криму з Москви. Проте команда Аліни Паш надала довідку, що співачка їздила до Криму з України.

Alina Pash відмовилася представляти Україну на “Євробаченні-2022”

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Alina Pash (@alinapash)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...