facebook

Скандальна MARUV у латексі оголосила про вагітність (ФОТО)

Скандально відома українська співачка Анна Корсун, що виступає в Росії nf відома за псевдонімом MARUV, вперше стане мамою.

Артистка оголосила про вагітність на сторінці в Instagram в день свого народження – 15 лютого. Їй виповнюється 31 рік. Виконавиця опублікувала серію фото, на яких постала у чорній латексній сукні, ботфортах та намисті-ошийнику. Вбрання підкреслило її чималий живіт.

“Та-дам! У мене сьогодні днюха, і я готова поділитися з вами неймовірною новиною! Ми з чоловіком в очікуванні малюка — вважаю це найдивовижнішим подарунком”, – прокоментувала знаменитість.

Аня поки що не розповіла жодних подробиць вагітності, а також не розсекретила статі малюка. Втім, судячи з фото, народжувати співачці зовсім скоро.

Зауважимо, Анна та Олександр познайомилися у харківському стриптиз-клуб, де артистка співала. Тоді їй було 19 років. 9 років тому пара спонтанно одружилася, але пишного весілля не влаштовувала.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, MARUV неодноразово потрапляла в скандали стосовно своїх виступів у Росії та неоднозначних відповідей на запитання “Чий Крим?”. У 2019 році MARUV вийшла до фіналу національного добору конкурсу «Євробачення», у якому здобула перемогу. Однак через свою проросійську позицію була позбавлена можливості виступати на конкурсі від України.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...