facebook

Українка знайшла на балконі тіло матері в ящику, залитому бетоном

У Солом’янському районі Києва в залитому бетоном ящику на балконі знайдено тіло киянки, яка зникла 6 років тому. Його виявила дочка зниклої жінки.

Про це повідомив “Обозреватель”.

13 лютого 29-річна дочка зниклої Оксани Сівак готувалася до ремонту у материнській квартирі, розташованій на п’ятому поверсі 9-поверхового будинку на вул. Ніжинській.

“Дівчина розбирала балкон – мав бути ремонт – і побачила довгий ящик, залитий бетоном. Від нього йшов характерний запах, і киянка відразу ж зателефонувала до поліції. Вона запідозрила, що всередині останки її зниклої матері”, – розповіло джерело видання.

Усередині ящика рятувальники і поліцейські, що приїхали, виявили муміфіковане тіло жінки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Причина смерті невідома, її встановить судмедекспертиза, але, враховуючи на те, що тіло було заховано, найімовірніше йдеться про вбивство. Тому поліція вже відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (навмисне вбивство) УКУ.

На момент зникнення Оксані Сівак було 43 роки. Вважалося, що вона вийшла з дому 2 січня та зникла. Пошуки не дали результату. Виявляється, весь час тіло жінки лежало на балконі. Вона була визнана зниклою безвісти у жовтні 2016 року.

За словами сусідів, усі минулі роки квартира не була пустою, в ній жили. Колись цю квартиру отримала мати Оксани, працюючи на “Київприладі”. Вони жили там разом, включаючи і доньку Оксани, яка зараз має вже двох дітей. Мати Оксани Сівак померла два роки тому, і спочатку сусіди подумали про її тіло, бо похорон бабусі свого часу пройшов непомітно. Оксана була потайливою, і сусіди мало її знали.

Поки невідомо, хто вбив її та сховав тіло на балконі, але слідство перевіряє чоловіка, з яким вона зустрічалася, уродженця Донецької області.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...