facebook

Загадково зникла 9-річна Яна Гамарц. Рідні благають про допомогу та максимальне поширення

Дитина йшла зі школи полем.

У Вараському районі Рівненської області у четвер, 17 лютого, дорогою зі школи зникла 9-річна дівчинка. Дитину розшукує поліція, спецпризначенці та місцеві жителі. Правоохоронці навіть використовують дрон з тепловізором.

Про це повідомили в Нацполіції Рівненської області.

Відомо, що 9-річна жителька села Малий Жолудськ вийшла зі школи, проте так і не прийшла додому. О 17:00 мати дитини звернулась до поліції.

Правоохоронці встановили, що дівчинка йшла зі школи до сусіднього села полем та загадково зникла. З собою школярка не мала мобільного телефону.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Наразі до пошуків залучений особовий склад відділення поліції №1 (смт Володимирець) та Вараського РВП, кінологи, спецпризначенці та місцеві жителі. Правоохоронці використовують дрон із тепловізором”, – йдеться у повідомленні.

Зниклу звати Яна Гамарц. Зріст дитини приблизно 120 см, худорлява, волосся коротке, світле. Була одягнута у червону куртку, білу шапку, чорні штани.

“Поліцейські та рідні звертаються до усіх, кому відома будь-яка інформація про можливе місцеперебування школярки, просимо повідомити до поліції за номерами телефонів (03634) 2-54-01, 068 853 5391”, – йдеться у повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...