facebook

У харківській школі учням розповідають про знаменитих людей на прикладі Путіна

Такий навчальний матеріал використовують у школі №28 на уроці англійської мови.
Фото з класу опублікували адміністратори Telegram-каналу “Х… Харків” у п’ятницю, 18 лютого.

“Просто урок англійської мови для 4 класу у 28 школі. Що могло піти не так у цій картинці?” – підписали фото адміністратори каналу

У центрі кадру – телевізор. На екрані колаж, підписаний зверху “Speaking about famous people” (“Розмова про знаменитих людей”). А під нею зображення та фото тих самих людей, очевидно, як ілюстрація до теми. Серед них – президент РФ Володимир Путін.

Ще викладач цієї харківської школи пропонує четверокласникам вивчати тему знаменитих людей на прикладі, зокрема Алли Пугачової, Олександра Пушкіна, Агати Крісті, Вільяма Шекспіра, Альберта Енштейна, Барака Обами, Маргарет Тетчер.

Зліва зверху екрана вказано логотип MyShared – російського ресурсу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Myshared – це не тільки освітній ресурс, а й соціальна мережа, завдяки якій ваша робота стане доступною широкому колу користувачів”, – зазначається в описі ресурсу на його сайті.

За назвою “Speaking about famous people” пошук швидко видає цю презентацію. Вказано, що вона була завантажена вісім років тому. Причому наприкінці презентації є слайд із питанням “Що ви знаєте про башкирську культуру?”, під яким розміщена інформація про башкирських знаменитостей. Зважаючи на все, вчитель використовує під час уроків матеріали викладачів РФ.

Башкортостан – республіка у складі Російської Федерації, столиця – Уфа

Думки коментаторів щодо знімку зі школи розділилися. Одні не бачать проблеми в тому, що учням розповідають про Путіна як про знамениту людину.

“І що? Чому ви божеволієте від вигляду Путіна?” – не розуміє один із користувачів.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...