facebook

Окупанти вбили капітана ЗСУ: його проводив в останню путь головнокомандувач (фото)

У Києві у вівторок попрощалися із розвідником ЗСУ Антоном Сидоровим. Він та ще один військовослужбовець загинули у зоні ООС від рук окупантів 19 лютого. У захисника України лишилося троє маленьких дітей.

Фотографії з прощальної церемонії опублікував блогер та полковник ЗСУ Анатолій Штефан (Штірліц).

Капітан ЗСУ Антон Сидоров загинув у зоні ООС 19 лютого від осколкового поранення у голову. Багато українців чули його пісню, присвячену загиблим воїнам “Спіть, брати мої”.

35-річний киянин служив у 30 ОМБр. У нього залишилося троє маленьких дочок – десяти, шести та одного року.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Я вам не можу передати наскільки ця людина була благородною, чесною та вихованою. Душа болить. Еліта нації віддає життя у найважчий для країни час “, – написала волонтер Наталія Юсупова.

На Facebook-сторінці 30 ОМБ ім. князя Костянтина Острозького, де служив Сидоров, розповіли, що у 2011 році він закінчив Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. У ЗСУ він із 2005 року, а з перших днів російсько-української війни воїн гідно та самовіддано захищав Україну від ворога.

Про загибель Антона Сидорова повідомив президент Володимир Зеленський під час свого виступу на Мюнхенській конференції безпеки. Глава держави повідомив, що захисник загинув о шостій годині ранку внаслідок обстрілу з артилерійської зброї, яка заборонена Мінськими домовленостями.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...