facebook

НБУ відкрив рахунок для збору коштів на підтримку ЗСУ та закликав підтримати українську армію

Національний банк відкрив спеціальний рахунок для того, щоби зібрати кошти на підтримку Збройних сил України. У відомстві закликали взяти участь у допомозі українській армії.

Про це йдеться на офіційному сайті НБУ. Таке рішення ухвалили у зв’язку із запровадженням воєнного стану в Україні, збройної агресії з боку Росії. Територіальна цілісність та незалежність України опинилася під загрозою.

Всі, хто хоче надати допомогу, можуть переказувати кошти на спеціальний рахунок: UA84300001000000047330992708 Рахунок – мультивалютний, він створений і відкритий як для переказу коштів від міжнародних партнерів та донорів – в іноземній валюті (долари США, євро, британські фунти) бізнесу та громадян.

Зазначимо, що раніше у Міністерстві оборони закликали всіх українців, які готові захищати свою державу, поповнювати лави територіальної оборони. Вранці 24 лютого Росія пішла на повномасштабну воєнну агресію проти України.

Російська армія розпочала обстріли, прорив кордонів. Постраждали об’єкти інфраструктури України. Частина країни зазнала обстрілів з реактивних систем залпового вогню “Град” та артилерії Росії. Над містами вздовж усього кордону від Луганська до Житомира небо освітлювалося загравою, вгору здіймалися стовпи диму.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що російська економіка потрапить під жорсткі санкції всього світу. Таким чином РФ платитиме за рішення військового вторгнення до України. Як повідомляв OBOZREVATEL, Росія зібралася витратити 20 млрд доларів на “Л/ДНР” із коштів платників податків. Зазначимо, вранці 24 лютого Росія почала обстріл стратегічних об’єктів по всій території України. Президент РФ Володимир Путін заявив про “воєнну операцію”.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...