facebook

ЄС вперше запровадив персональні санкції щодо Путіна та Лаврова

ЄС запроваджує санкції проти російського президента Володимира Путіна та міністра закордонних справ Росії Сергія Лаврова

Про це заявив верховний представник Союзу із закордонних справ та політики безпеки Жозеп Боррель на прес-конференції, повідомляє Цензор.НЕТ.

“Сьогодні ми включили до списку (санкцій – ред.) президента Росії Путіна та главу МЗС Лаврова. Це остаточний результат обговорення”, – сказав він.

Боррель нагадав, що під санкціями ЄС вже перебувають члени Держдуми, які підтримали вторгнення в Україну.Міністр закордонних справ Латвії Едгар Ринкевич у Twitter повідомив, що це другий пакет санкцій і ЄС одразу готує третій.

Слідом за ЄС санкції проти Путіна та Лаврова запровадив уряд Великої Британії.

Прем’єр-міністр країни Борис Джонсон закликав лідерів Європи негайно вжити заходів проти SWIFT, щоб завдати максимального болю президенту Путіну та його режиму. За його словами, Великобританія незабаром запровадить санкції проти президента Путіна та міністра закордонних справ Сергія Лаврова на додаток до пакету санкцій, який Велика Британія оголосила вчора, повідомляє урядовий сайт.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...