facebook

В Охматдиті зробили три операції маленькому хлопчику, що потрапив під ворожі обстріли. ФОТО 18+

Хлопчику, який постраждав від російських обстрілів, в “Охматдиті” зробили три операції, дитина перебуває у реанімації у вкрай важкому стані.

Як повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на Фейсбук-сторінку НДСЛ “Охматдит”.

24 лютого до Охматдиту карета швидкої доставила орієнтовно 7-річного хлопчика у вкрай тяжкому стані після обстрілу ворожими солдатами.

Повідомляються, що через напад Росії на Україну в найбільшій дитячій лікарні України “Охматдит” вимушені вдатися до принципів воєнного сортування. Поранений хлопчик в документах записаний, як Невідомий #1, — батьків не знайшли. За непідтвердженою інформацією вони могли загинути.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Ми вимагаємо від агресора терміново зупинити атаки по цивільних та дітях. Команда медиків Охматдиту звертається до всієї світової спільноти: допоможіть нам. Це кровопролиття в європейській державі у ХХІ столітті має закінчитися”, — зазначають у Охматдиті.

“Дуже прикро, що страждають діти. Ми змушені не проводити планові операції та надавати висококваліфіковану допомогу, а екстрено рятувати здорових дітей, які постраждали внаслідок воєнних дій”, — каже Наталія Карпенко, завідувачка відділення інтенсивної терапії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...