facebook

“Покажіть це Путіну. Очі цієї дитини та лікарів у сльозах”: 6-річна дівчинка померла в лікарні після обстрілів у Маріуполі

«Покажіть це Путіну» – кричала лікарка Учора, 27 лютого, після обстрілів у Маріуполі загинула 6-річна дівчинка.

Медики боролися за її життя, але врятувати не вдалося.

З початку війни в Україні внаслідок обстрілів загинуло 16 дітей.

І це в той час, коли офіційно влада РФ запевняє, що не обстрілює житлові квартали і мирне населення. 24 канал переклав трагічну історію 6-річної дитини з Маріуполя, репортаж журналіста Associated Press. Про горе та жах війни – без купюр.

Моторошна історія з Маріуполя про вбивство окупантами дитини Вона бліда. Її каштанове волосся затягнуте гумкою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Її закривавлені піжамні штани прикрашені мультяшними єдинорогами. Її привезли з пораненим батьком, закривавленим ​​та перев’язаним. Бригада медиків стискала їй груди, відчайдушно борючись задля її реанімації. Її мати стояла біля машини швидкої допомоги й плакала.

– Винеси її! Винеси її! Ми можемо це зробити! – кричав працівник лікарні, підсовуючи каталку до карети швидкої допомоги. Дівчинку завезли всередину, а лікарі та медсестри тулилися довкола неї. Хтось зробив їй укол. Хтось – намагався оживити її за допомогою дефібрилятора. Медсестра плакала. Лікарка у синіх медичних скрабах, накачуючи їй кисень, дивилася просто у камеру відеожурналіста Associated Press.

– Покажіть це Путіну. Очі цієї дитини та лікарів у сльозах, – сердито вигукнула вона.

Врятувати дівчину, ім’я якої невідомо, не вдалося.

Лікар обережно потягнулася до її обличчя, щоб закрити очі. Її тіло залишилося одне у кімнаті, вкрите її яскравою поліестеровою курткою, забризканою кров’ю.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...