facebook

У Харкові внаслідок обстрілу окупантів помер професор Олег Амосов

Від поранень, отриманих під час обстрілу російськими окупантами мирного житлового кварталу в Харкові, помер відомий науковець, завідувач кафедри економічної теорії та публічних фінансів навчально-наукового інституту “Інститут державного управління”, професор Олег Амосов. Про це УНН повідомляє з посиланням на Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна.

Цитата

«З глибоким сумом повідомляємо, що сьогодні, 1 березня 2022 року, від поранень, отриманих під час обстрілу російськими окупантами мирного житлового кварталу в Харкові, у лікарні помер відомий науковець, завідувач кафедри економічної теорії та публічних фінансів навчально-наукового інституту «Інститут державного управління», професор Олег Амосов», – йдеться в повідомленні.

Деталі

Наголошується, що Олег Амосов — заслужений діяч науки і техніки України. В університеті очолював кафедру економічної теорії та публічних фінансів ННІ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«У минулому обіймав посаду першого заступника директора Харківського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. На роботі Олега Юрійовича цінували за високий професіоналізм, виваженість, цілеспрямованість і доброзичливість», – зазначається в повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...