facebook

На Київщині хлопчик загинув під час обстрілу військ РФ. Фото 18+

Мати везла мертвого сина через півкраїни до Кіровоградської області зі снарядом у тілі. На розтин викликали саперів.

У Київській області почали розслідування із приводу вбивства дитини уламком снаряда, випущеного російськими військами. Про це повідомляє Офіс генпрокурора у середу, 2 березня.

“Голованівська окружна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні із приводу загибелі дитини за фактом порушення законів і звичаїв війни (ч.2 ст.438 КК України). Хлопчика 2008 року було вбито осколком снаряда, випущеного Збройними силами Російської Федерації”, – йдеться у повідомленні.

За словами генерального прокурора Ірини Венедіктової, хлопчика на ім’я Ростислав було вбито в той час, коли його родина тікала від ворожих танків у Київській області, які обстрілювали будинки мирного населення.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Снаряд окупантів розірвався за 100-200 м від людей, що повернулися з лісу, де вони втекли від чергової колони. Осколки потрапили в руку і груди дитини, і вона померла на місці. Батьки чекали темряви, щоб забрати тіло дитини, під час чого знову потрапили під вогонь. Мати везла мертвого сина через півкраїни до Кіровоградської області зі снарядом у тілі. На розтин викликали саперів”, – розповіла генпрокурор.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...