facebook

На Закарпатті жінка везла чоловіка за кордон у багажнику (відео)

На території України через військові дії було оголошено загальну мобілізацію. І почала діяти заборона на виїзд за кордон чоловіків віком від 18 до 60 років. Але деякі люди намагаються оминути це обмеження. Сьогодні вночі, 6 березня, на Закарпатті зупинили жінку, яка намагалася вивезти свого 50-річного чоловіка до Угорщини у багажнику автомобіля. Про це повідомляє Держприкордонслужба на своїй сторінці у Facebook.

Чоловіка виявили під час огляду транспортного засобу на КПП “Лужанка”. Жінка намагалася таким чином вивезти свого чоловіка за межі України, оскільки під час воєнного стану чоловікам віком від 18 до 60 років не дозволяється залишати країну.

Наразі порушнику загрожує адміністративна відповідальність за спробу незаконного перетину кордону. Далі військкомат ухвалить рішення про його мобілізацію. А на його дружину, яка зважилася на таку хитрість, чекає кримінальна відповідальність.

За організацію незаконного переміщення осіб через кордон Кримінальним кодексом передбачена відповідальність до 5 років позбавлення волі.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що у зв’язку із загальною мобілізацією першими на службі закликають оперативний резерв – колишніх військовослужбовців до 40 років, які мають бойовий досвід і відслужили в армії за контрактом або однією з хвиль мобілізації.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...