facebook

Зрадниця Поклонська приїхала в Україну – РосЗМІ

Колаборантка заявляє, що нібито “націоналісти погрожують розправою місцевому населенню, аж до підпалів будинку, якщо ті приймуть гумодопомогу від Росії”.

Колишня прокурор Криму Наталія Поклонська, яка у 2014 році перейшла на бік окупантів, нібито приїхала до України та привезла продукти харчування до Херсонської області, повідомляє російське пропагандистське видання РІА Новости.

Повідомляється, що Поклонська нібито спільно з Росгвардією доставила продукти харчування та ліки до Херсонської області.

Колаборантка заявила, що нібито “націоналісти погрожують розправою місцевому населенню, аж до підпалів будинку, якщо ті приймуть гумодопомогу від Росії”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що Поклонська – уродженка Луганської області. До окупації Криму працювала у прокуратурі. 2014 року перейшла на бік сепаратистів – у березні 2014 року її призначили “прокурором АРК”. Саме за клопотанням Поклонської було заборонено Меджліс кримськотатарського народу, який Росія визнала “екстремістським”. Поклонська також працювала над звинуваченнями у справі режисера Олега Сенцова та учасника Євромайдану Олександра Костенка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...