facebook

Під час ворожого обстрілу загинула випускниця Тернопільського національного педагогічного університету Інна Миколаївна Дерусова

Тернопільський національний педагогічний університет повідомив трагічну звістку. Під час виконання службових обов’язків у Охтирці загинула випускниця ТНПУ. Про це йдеться на офіційній сторінці університету.

“Сумна звістка надійшла в ТНПУ. Академічна спільнота університету глибоко сумує з приводу непоправної втрати: війна забрала з життя випускницю ТНПУ. При виконанні своїх обов’язків, рятуючи військовослужбовців під вогнем в Охтирці, 26 лютого 2022 р Під час обстрілу окупантами загинула випускниця Тернопільського національного педагогічного університету (ФОТО) оку загинула висококваліфікований медичний і соціальний працівник, сержант Інна Миколаївна Дерусова.

Інну всі знали і поважали за професіоналізм і чуйність. Це чарівна жінка, чудовий друг, добра, щира самовіддана та працьовита людина. Розділяємо біль втрати родини і друзів, усіх, хто знав Інну. Нехай пам’ять про неї буде довгою і світлою… Сумуємо, пам’ятаємо, шануємо!”- йдеться у повідомленні.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...