facebook

Росія погрожує знищувати конвої іноземної зброї для України та підготувала списки персональних санкцій проти США і Заходу

Росія попередила США про наслідки передачі в Україну озброєнь.

Російська влада погрожує знищувати конвої з іноземною зброєю для України. Вони стануть “законними цілям” для збройних сил РФ

Про це в етері одного з телеканалів заявив заступник глави МЗС Росії Сергій Рябков.

“Ми попередили США, що оркестроване ними накачування озброєннями з низки країн — не просто небезпечний хід, це дія, яка перетворює відповідні конвої на законні цілі. Ми попередили про те, які наслідки може мати бездумна передача в Україну таких видів озброєнь, як переносні зенітні ракетні комплекси, протитанкові ракетні комплекси тощо”, – зазначив він.

Рябков також додав, що списки персональних санкцій проти США і Заходу готові і скоро будуть оприлюднені.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, Рябков заявив, що Росія може відновити діалог зі США щодо безпеки, якщо Вашингтон до цього готовий.

Раніше генеральний секретар НАТО попередив, що напад Росії на лінії постачання країн-союзників, які підтримують Україну зброєю та боєприпасами, стане небезпечною ескалацією війни. Єнс Столтенберг переконаний, що президент Путін знає про це. Він зазначив, що Росія є агресором, а Україна захищається.

Своєю чергою, президент США Джо Байден заявив, що його держава відповість Росії на будь-які загрози від неї для НАТО, навіть якщо це призведе до третьої світової війни.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...