facebook

“Деменція, рак, Альцгеймер”: Daily Mail з посиланням на розвідку написала про “стероїдну лють” Путіна

Поведінка президента РФ Володимира Путіна дає підстави вважати, що політик страждає на розлад мозку. Його могли спричинити деменція, хвороба Паркінсона або стероїди, які використовують для лікування раку.

Про це повідомляє газета Daily Mail. Джерела, близькі до Кремля, а також високопосадовці розвідувального альянсу Five Eyes, до якого входять Австралія, Канада, Нова Зеландія, Великобританія та США, говорять про фізіологічне пояснення рішення російського лідера вторгнутися в Україну.

У матеріалі йдеться, що Путін “страждає від стероїдів від раку”. Західні шпигуни вважають, що його непередбачувана поведінка, зовнішній вигляд та абсурдне соціальне дистанціювання від відвідувачів є результатом лікування.

У кремлівського лідера може бути онкологія, хвороба Паркінсона чи деменція. На користь цієї теорії говорить і зовнішній вигляд політика: набряклі обличчя та шия можуть бути побічними ефектами тривалого прийому стероїдів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Протягом останніх п’яти років відбулася помітна зміна у його прийнятті рішень. Його оточення спостерігає значні зміни у переконливості та зрозумілості того, що він говорить, і в тому, як він сприймає навколишній світ”, – цитує Daily Mail джерело у спецслужбах.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...