facebook

Єгорова в істериці поскаржилася на політичну травлю в Туреччині через підтримку Путіна

Сніжані Єгоровій, яка ще у січні тому публічно підтримала президента РФ Путіна, відмовили у продовженні закордонних паспортів її дітям.

Про це вона поскаржилася на своїй YouTube-сторінці.

Жінка розповіла, що вона живе в Туреччині з серпня 2021-го року з трьома молодшими дітьми від Антіна Мухарського. Вони навчаються в українській онлайн-школі, сама ж Сніжана пише книгу.

Нещодавно їй знадобилося продовжити закордонні паспорти дітям, проте в консульстві України в Анталії їй відмовили. Там відмову мотивували постом у Facebook за 26 січня, де вона зізналася в любові Володимирові Путіну.

Тепер жінка скаржиться, що її діти піддаються політичному переслідуванню.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Цікаво, що Єгорова каже, що Путіна вона вже не підтримує.

“Я, мати п’ятьох дітей, громадянка України, не підтримую воєнні дії Російської Федерації на території України. Я знаходжуся на території Туреччини з серпня 2021-го року… на законних підставах – тимчасового дозволу на проживання. І єдине, що мені треба було від консульства України сьогодні, щоб вони продовжили термін дії паспортів моїх дітей, 15, 12, 10 років”, – заявила вона.

Зазначимо, що YouTube телеведучої все ще працює, проте Facebook вже заблокований.

Також у неї є діючий Telegram-канал, в якому вона 21 лютого знову висловила підтримку Путіну, коли Кремлем було визнано “ЛДНР”. Жінка назвала президента РФ “героєм нашого часу”.

Хай там що, а скріни не горять…

Зазначимо, що старша донька Сніжани Єгорової відмовилася від неї і послала за напрямком “руського воєнного корабля” ще в перші дні вторгнення РФ в Україну.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...