facebook

Чорний маг, мольфарка і астролог передбачили долю України в 2022 році: “Не треба боятися”

Екстрасенси та астрологи передбачили долю України в 2022 році

Економічне зростання та достаток передбачають екстрасенси для України на 2022 рік. Також кажуть, що на Донбасі не буде повномасштабної війни, а пандемія піде на спад. Якими стали передбачення на 2022 рік, розповіли в сюжеті програми «Факти ICTV».

Пані Магдалена з Закарпаття – мольфарка в сьомому коліні. Вона «ріже дим по годинниковій стрілці мольфарським ножем», щоб передбачити долю.

За її словами, протистояння з Росією у 2022 році піде на спад. Кремль не полишить своїх територіальних претензій, однак на повномасштабну війну теж не наважиться.

«Не треба боятися ворога, бо він як той вовк – будемо боятися, то краще в ліс не ходити. Ні холоду, ні голоду, ні повномасштабної війни не буде», – запевняє вона. Так само, як протестів чи дефолту. А от економіка почне набирати обертів після двох років пандемії коронавірусу.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Все зміниться в кращу сторону – економіки, освіти медицини. Дуже зрадіють вчителі», – ворожить мольфарка.

Чорний маг Дмирто Дульський ворожить на картах таро: пандемія ослабне, коронавірус відступить. У інших країнах будуть локдауни, але не в Україні.

Астрологи погоджуються з магами – навесні пророкують Україні перемогу на міжнародній арені. Називають дату 30 березня – як аспект миру чи перемоги.

Всі наголошують, що в новому році треба бути сміливішим і не боятися змін у житті.

Нагадаємо, Мольфаром з “Маски” виявився наймістичніший українець: “Лиса голова”

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...