facebook

На очах Вови застрелили батька і брата, Мілана бачила смерть мами: медики рятують життя дітей, покалічене рашистами

Як стало відомо, діти отримали поранення, коли їх батьки намагалися евакуюватися з Києва та Ірпеня, або ж просто вдома, куди влучила ракета рашистів.

Страхітливі реалії війни розповіли в Охматдиті, де наразі надають допомогу пораненим від куль та снарядів дітям, передає Big Kiev.
13-річний Вова. Підліток потрапив до лікарні 26 лютого. Він зі своєю сім’єю намагався виїхати з Києва, коли їх машина потрапила під обстріли. Батько хлопчика та його 6-річний брат загинули на місці. Інших родичів привезли до Охматдиту на лікування.

У Вови діагностували вогнепально-вибухове поранення правої половини обличчя, вогнепально-осколковий відкритий перелом нижньої щелепи, осколковий перелом правого скуло-орбітального комплексу. Спеціалісти Охматдиту провели підлітку ряд складних операцій. Для повного відновлення Вові знадобиться довга реабілітація.
6-річна Мілана На її очах 28 лютого загинула мама, коли у їх дім біля Гостомелю потрапила російська ракета. Осколки пошкодили нижні кінцівки дівчинки, а її тітці відірвало ступню. Спеціалісти Охматдиту провели Мілані декілька операцій. З донькою поруч постійно знаходиться батько. Нещодавно він поховав дружину, в нього залишилося двоє дітей — Мілана та її 9-річний брат Костя.
7-річна Варя. Ще одна пацієнтка Охматдиту, яка отримала страшні поранення під час війни, з Ірпеня. Вона разом із сім’єю намагалася покинути рідне місто, яке постійно обстрілюється російськими військовими. Окупанти почали атакувати автівки мирних мешканців із мінометів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Варя та її мама отримали важкі осколкові поранення, у них сильно постраждали ноги. Зараз за їх здоров’я борються лікарі Охматдиту.
До слова, “асвабадітєлі” обстріляли снарядами Пуща-Водицький психоневрологічний інтернат.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...