facebook

Ампутували руки, ноги: Вакарчук показав відео із лікарні, де рятують дітей із Маріуполя

Знаменитий український музикант Святослав Вакарчук звернувся до росіян із палати реанімації у запорізькій лікарні, куди доправили поранених дітей із Маріуполя. Артист показав, як лікарі борються за життя маленьких пацієнтів, котрі постраждали від рук російських окупантів лише за те, що вони “народилися в незалежній державі”.

Як розповів фронтмен гурту “Океан Ельзи”, деяким дітям ампутували руки та ноги, багато хто залишився сиротами, оскільки їхніх батьків не вдалося врятувати. Моторошне відео, що демонструє воєнний злочин Росії проти мирного українського населення, співак розмістив на особистій сторінці в Instagram.

“Це найстрашніше відео, яке я колись знімав… Не знаю чи є сенс шукати людяності там, але одне відео записав для матерів російських убивць. Ви чули, що вчора ці діти разом з дорослими намагалися вирватися з блокадного Маріуполя. Цивільні люди зі своїми дітьми, на своїх авто великою колоною виїжджали. І по них було відкрито вогонь окупантами. Російські загарбники поранили кількох дітей. Деяким діткам довелося ампутувати ніжки, ручки”, – повідомив Святослав.

Російською мовою музикант звернувся до громадян країни-агресора із черговим закликом зупинити Путіна та його прихильників.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Зупиніть свою шалену владу. Ви можете зробити це. Не бійтеся. Припиніть боятися. Вийдіть на площі. Подивіться, що вони роблять із нашими дітьми”, – звернувся до росіян Вакарчук.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...