facebook

На конкурсі Міс Світу віддали корону міс Польщі та підтримали Україну

У столиці Пуерто-Ріко, Сан-Хуані найкрасивішою дівчиною світу була названа міс Польща Кароліна Белявська.

70-ою Міс Світу стала модель та студентка магістратури Кароліна Белявська. Міс США Шрі Сайні стала першою віце-міс, а Олівія Ясе з Кот-д’Івуару посіла друге місце.

На екрані за фіналістками з’явилися слова «молитва про мир». Офіційний обліковий запис «Міс Світу» у Твіттері повідомив, що виступ був спробою організаторів конкурсу підтримати Україну. Повідомлялося також, що для шоу, яке транслювалося у понад 100 країнах світу, було підготовлено понад 7000 свічок.
У заяві, опублікованій перед конкурсом, генеральний директор Miss World Джулія Морлі сказала: «Ми маємо щось зробити, навіть якщо може здатися, що однієї свічки недостатньо, якщо ми всі разом запалимо свічки, ми зможемо змінити світ». Організатори закликали людей з усього світу «пролити своє світло на Україну» та розміщувати зображення свічок у соціальних мережах.

Раніше організатори конкурсу “Міс Світу” опублікували відеозвернення від “Міс України 2016″ Олександри Кучеренко. На тлі кадрів війни вона звернулася до країн світу «підтримайте нас, закрийте небо над Україною та врятуйте світ від ядерної катастрофи! Наш світ – це ваш світ. ”
Цьогорічна “Міс Україна” Олександра Яремчук, яка не пройшла у фінал, зараз перебуває у Києві, повідомили в організації.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...