facebook

Астролог назвала терміни поразки армії Путіна

Триває 24 доба повномастабного вторгнення країни-терориста Росії на територію суверенної та незалежної України. Сили ворожої армії закінчуються, тому вони в агонії бомбардують мирне населення. Однак ні жива сила, ні техніка, ні боєприпаси не нескінченні.

Астрологиня Медведка спрогнозувала можливий розвиток подій під час російсько-української війни.

Поки що триває активний період у боротьбі українських захисників із нацистськими окупантами, оскільки між Марсом (планета війни й агресії) та Ураном (планетою бунту й незалежності) утворююється напружений аспект.

Однак, як тільки Марс перейде у з’єднання із Сатурном – планетою влади, стратегій, структури й обмежень – ситуація зміниться на краще.

“Їхнє сходження та розставання триватиме до середини квітня. При кращому варіанті це буде обмеження агресії, купірування військових подій за допомогою продуманих стратегічних дій”, – пише астрологиня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Є ймовірність силових заходів у самій РФ, тому що з’єднання вищезазначених планет відбуватиметься у знакові Водолія, а в астрології вважається, що країна-агресор Росія символізує саме цей знак.

“У другій половині квітня, якщо зірки і я разом з ними не помиляємось, повинно вже стати набагато краще або ж зовсім припинитися військові дії”, – обнадіює експертка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...