facebook

Українська Мадонна: у Києві мати врятувала дитину, закривши її своїм тілом від обстрілів

У Києві лікарі рятують молоду жінку, на ім’я Ольга. Вона закрила своїм тілом двомісячну доньку, щоб захистити від обстрілу російських окупантів.

Ольгу назвали українською Мадонною і її фотографія, яку розмістила в Twitter Анастасія Лапатіна, облетіла вже весь світ.

Ольга разом з родиною потрапила під обстріл російських окупантів у Києві. Вона закрила собою двомісячну доньку. Дівчинка не постраждала, весь удар від осколків мама взяла на себе.

Постраждав також і чоловік Ольги. Зараз вся сім’я знаходиться в клініці ОХМАТДИТ. Кадри жінки з перебинтованою головою і пораненнями на обличчі облетіли вже весь світ. Її відразу ж назвали українською Мадонною. На фотографії Ольга годує грудьми свою маленьку доньку.

“Ця жінка, Ольга, прикрила своїм тілом двомісячну дочку під час обстрілу в Києві й в результаті отримала важкі поранення. Дитина не постраждала. Зараз сім’я перебуває на лікуванні в Охматдиті”, – йдеться в повідомленні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Відомо, що Ольгу та її чоловіка вже прооперували. Їхньому життю вже нічого не загрожує.

“Українська Мадонна. Ця поранена жінка, що притискає до грудей найдорожче на світі – своє новонароджене дитя, символізує всю Україну…”, – написав Антон Геращенко.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...