facebook

У Кремлі готують держпереворот та усунення Путіна: розвідка дізналася деталі

Проти Росії, через повномасштабне вторгнення на українські території, багато країн почали вводити жорсткі санкції, які серйозно підривають економіку держави. Але Володимир Путін не прибирає своїх військ і продовжує наступ. Як повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України на своєму Telegram-каналі, російська еліта хоче прибрати президента Росії від влади та розглядає кілька варіантів.

Зазначається, що серед російської еліти формується група опозиційних до Путіна осіб, які розглядають його усунення: отруєнням, раптовою хворобою або нещасним випадком. Їхньою головною метою є відновлення економічних зв’язків із Заходом, які були зруйновані через війну на території України.

Відомо, що російська політична еліта вже розглядає і наступника Путіна, ним може стати директор ФСБ РФ Олександр Бортніков, який останнім часом потрапив у немилість до президента Росії. Основною причиною невдоволення глави Кремля називають фатальні прорахунки у війні проти України, адже саме Бортніков та його відомство відповідали за аналіз настроїв українців та здібностей української армії.

Як уточнює розвідка, інформація надійшла саме від російської сторони. Ймовірно, так керівництво ФСБ намагається послабити вплив Кадирова. Також це може бути спробою завчасно налагодити взаємодію з українською владою в обхід нинішнього керівництва РФ.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...