facebook

Путін помирає через зраду: астролог назвав ім’я “іуди”

Наприкінці березня Володимир Путін може загинути через зраду когось із близького оточення. На роль зрадника ідеально підходить Міністр оборони РФ Сергій Шойгу.

Про це нумеролог та таролог Владислав Грицай повідомив в ефірі телеканалу “Україна 24”.

“Через його дату народження він йде, і він помирає через зраду когось із близького оточення. Тобто люди, у яких сімка така подвійна (Путін народився у 7-й день місяця, а сума чисел у його дати народження 7.10.1952 також дорівнює 7) вони зазвичай закінчують життя з шизофренічними історіями – те, що в принципі ми й спостерігаємо насправді”, – сказав він.

За словами Грицая, переворот у Росії має статися вже наприкінці цього місяця.

“У нього велика ймовірність десь до кінця березня, що його зрадить близьке оточення. Я переглядав різні варіанти. Першим має піднятися Мінськ. Я думаю, що з Білорусі розпочнеться саме з генеральських чинів якийсь саботаж. Потім має піднятися Пітер. Потім, швидше за все, хтось у Сибіру – місто я маю на увазі, і Москва потім. Але все це відбуватиметься з подачі генералів із близького оточення”, – уточнив фахівець.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Хто буде саме з оточення складно сказати, тому що я не прораховував прямо всіх, та й загалом це досить складно і незрозуміло трішечки. Але те, що в його карті народження зрада з близького оточення, той самий Шойгу, наприклад, дуже підходить на цю роль”, – додав Грицай.

На його думку, ініціаторами змови проти Путіна будуть дві особи: воєначальник і політик чи бізнесмен.

“Але я думаю, хтось буде інший, бо хтось саме як генерал, тобто хтось із вищих чинів військових і хтось політично, як олігарх. Там буде кооперація двох людей, які спробують його скинути”, – зазначив нумеролог-таролог.

Раніше Владислав Грицай розповів, що війна завершиться вже у 20 числах квітня, але повного повернення Криму та Донбасу в Україну чекати так швидко не варто.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.

Вам також може бути цікаво...